Miért gyermek bútorok

De vannak olyan helyzetek, amikor a szoba mérete nem teszi lehetővé, hogy vegye figyelembe a számos követelményeket támaszt vele. Gyakran a gyermek, hogy összekapcsolják a másik szobába, például szülei hálószobájába. Ebben az esetben a kreatív felfedezése lesz egy speciális gyermek emeletes komplexek. Felső szinten – egy ágy található, amely az asztal alatt, polcok könyvek és egy szekrény. Minden, ami szükséges a gyermek, elfér kis helyen. Csak akkor van szükség, hogy elegendő hely a játékok.
Ha egy család két vagy három gyerek, és nem tudja megkülönböztetni őket külön szoba, ebben az esetben, és a teljes terület, hogy a személyes tér a bérlőknek. Nem szükséges, hogy helytakarékos és telepíteni, mondjuk, egy asztal két személyre. Jobban tenni a hosszú pulton az ablakban, vagy hogy két összecsukható asztal a fal.
Ami az ágy, majd egy emeletes ágy is alkalmas, például egy beépített szekrény. A lényeg az, biztos, hogy szilárd volt, és egy létra a feljutás a “második emeleten” – megbízható és kényelmes. További tárhely is található az alsó ágy.
Mint látható, gyakorlatilag bármilyen környezetben hozható létre a baba óvoda, melyik lesz az első saját helyet.

31
Körül 2-3 éves baba életét eljön az a pillanat, amikor tudomására jut, hogy magát, mint egy különálló személy. Arra törekszik, hogy ennél sokkal a saját, és megpróbál a mi felnőttek, az ingatlan található, ez csak érdekes tanulságokkal. Az ilyen törekvések baba nagyon fontos előmozdítani minden módon segíteni neki. Ezért van olyan sok a játékok, amelyek valójában csökkentette példányban felnőtt dolgokat. Segítenek a gyermek, hogy megértsék a jelentőségét és fontosságát saját ebben a világban, mert nem használja a régebbi témákat, és ugyanaz, de a kis, létre, különösen a számára.